2011 m. gegužės 18 d., trečiadienis

Tarandė pasivaikščiojimui su vaikais netinkama

Kadangi gyvenu netoliese, o mano hiperaktyviems vaikučiams prieš miegą nuvaryti nuo kojų reikia kaip minimum 3 kilometrus nukulniuoti, išsiruošiau su šeima pasivaikščioti po Tarandę. Vos tik įėjus į Tarandę nuo mano anksčiau aprašytos Tarandės kalvos, iš karto prasidėjo labai keistas kelias – plentas, o šalia jo – labai siauras kelkraštis. Toks kelkraštis labai nepatogus einant su vaikais pasivaikščioti, juo labiau, kad 40 km/h apribojimo ženklas daugeliui vairuotojui – nė motais.

pasivaiksciojimas-tarandeje

Maža to, kad neįmanoma per tarandę pereiti, visi dar žiūri, kaip į kokius idiotus. Kas gi čia tokio, mielieji būsimieji kaimynai, kad ne po savo kiemus krapštomės, bet po kaimą valkiojamės su 2 mažamečiais berniukais? Juk ne išmaldos atėjom prašyti, o nusižiūrėti vietos, kur kada nors persikraustysim. Jau dabar prieš akis iškyla TV seriale “Nusivylusios namų šeimininkės” taip aiškiai parodyti kaimynų papročiai – piktai nužvelgti prašalaičius…

O juk būtų galima padaryti nedidelį šaligatvį, kad bent dviračiu būtų galima važiuoti. Dabar dviratininkai važiuoja gatve ir saugosi mašinų, lekiančių bet kokiu greičiu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą